بلاگ

چسب کاشت مژه

چسب کاشت مژه

چسب کاشت مژه نوعی چسب است که به چسباندن تک تک مژه ها به پایه خط مژه کمک می کند.چسب اکستنشن مژه برای کسانی که خواهان مژه های بلند و شاداب هستند، ضروری است.انواع مختلفی از چسب مژه وجود دارد، اما بهترین نوع چسب به نیازها و ترجیحات مژه کاران حرفه ای بستگی دارد.این چسب فقط توسط متخصصین اکستنشن مژه استفاده می شود.

از منظر ایمنی، چسب های اکستنشن مژه بزرگترین نگرانی در مورد اکستنشن مژه هستند. آنها اغلب حاوی مواد سمی و آلرژی زا مانند فرمالدئید و لاتکس هستند.

برای اینکه هر اکستنشن مژه زیبایی خود را حفظ کند، قدرت چسب بسیار مهم است. از افتادگی ناموزون گرفته تا افتادن و اختلال در بینایی، اتفاقات زیادی به دلیل استفاده از چسب اکستنشن مژه بی کیفیت رخ میدهد.باید از چسب هایی استفاده شود که دارای گواهینامه ایمن بوده و توسط افراد حرفه ای استفاده می شود.

انتخاب بهترین و قابل اطمینان ترین چسب مژه برای استفاده در اکستنشن می تواند یک چالش باشد.

 

چسب کاشت مژه چیست؟

 

یکی از مهم‌ترین وسایل در فرایند اکستنشن و کاشت مژه، چسب کاشت مژه و چسب اکستنشن مژه است. یک چسب مرغوب می‌تواند کیفیت کاشت مژه‌ی را به طرز چشمگیری افزایش دهد. دقیقا در نقطه مقابل این ماجرا اگر از چسب کاشت مژه‌ای استفاده شود که کیفیت مطلوبی نداشته باشد، نتیجه‌ی اکستنشن مژه‌ی مطلوب نخواهد بود. میزان مهارت فردی که پروسه‌ی کاشت را انجام می‌دهد (آرایشگر)، می‌تواند نقش قابل توجهی در رضایت نهایی مشتریان داشته باشد.

اما  هیچ گاه مهارت فرد آرایشگر نمی‌تواند معایب یک چسب اکستنشن مژه‌ی نامرغوب را جبران کند. در واقع ترکیب این دو فاکتور یعنی مهارت آرایشگر به علاوه‌ی چسب مرغوب ، با مژه‌ی باکیفیت از یک برند خوشنام، می‌تواند نتیجه‌ی مثبت کاشت مژه را تضمین کنند.

می‌توان از میان عواملی که در بالا به آن‌ها اشاره کردیم، اهمیت ویژه‌ای برای چسب کاشت مژه قائل شد. در واقع از این چسب به منظور چسباندن یک تار یا دسته‌ای از تارهای مژه‌ی مصنوعی به مژه‌ی طبیعی فرد استفاده می شود. شیوه‌ی استفاده از آن بدین صورت است که قسمت انتهایی مژه‌ی مصنوعی را به چسب آغشته کرده و به یک تار از مژه‌ی طبیعی فرد متصل می‌کنیم.

چسب های اکستنشن مژه از مواد چسبنده، مواد ضخیم کننده، عوامل تثبیت کننده، مواد رنگی ساخته می شوند و ممکن است حاوی ترکیبات دیگری برای اهداف مختلف باشند.ماده اصلی اتصال چسب های مژه “سیانواکریلات” است که می تواند به سرعت و به درستی با پوست، مو و سایر بافت های ارگانیک انسان و همچنین الیاف طبیعی، پشم، چرم و الیاف متصل شود.شما فقط به یک لایه نازک از این چسب مژه نیاز دارید و می تواند چندین هفته دوام بیاورد.

چسب کاشت مژه

چرا از چسب اکستنشن مژه استفاده کنیم؟

 

اکستنشن مژه فواید زیادی دارد. برای مثال، می‌توانید با مژه‌های حجیم و زیبا از خواب بیدار شوید و زمان آماده‌سازی را در صبح‌های شلوغ به میزان قابل توجهی کاهش دهید.با این حال، همه اکستنشن مژه برابر نیستند. این می تواند به تخصص تکنسین مژه و کیفیت ابزار و محصولات مورد استفاده برای اکستنشن مژه بستگی داشته باشد.

اکستنشن مژه یک راه عالی برای افزایش طول و زیبایی مژه های شماست. پوشانده شدن آنها ممکن است کمی مشکل باشد، بنابراین مهم است که چسب مناسب را پیدا کنید.چشم ها بسیار ظریف هستند. به همین دلیل باید در مورد محصولاتی که در اطراف چشم خود استفاده می کنید بسیار مراقب باشید.هر کدام از مدل‌های چسب اکستنشن مژه زمان معینی برای خشک شدن دارند.

از همین رو به افراد مبتدی پیشنهاد می‌شود چسبی را انتخاب کنند که سرعت خشک شدنش با سرعت عمل آن‌ها همخوانی داشته باشد. علاوه بر این بهتر است که انتخاب خود را از میان برندهای برتر و خوشنام انجام دهند. زیرا کیفیت چسب مژه ارتباط مستقیمی بر سلامت مژه‌های فرد می‌گذارد.مواردی که هنگام استفاده از یک محصول مرغوب هرگز شاهد آن نخواهید بود.

 

انواع چسب اکستنشن مژه 

 

عمر اکثر چسب‌های اکستنشن مژه ۴ الی ۸ هفته است. مقوله‌ای که برای چسب اکستنشن مژه تعریف می‌شود، گازدار بودن آن است. در واقع چسب‌های مژه گازدار هستند و این ویژگی رابطه‌ی مستقیمی با ماندگاری آن‌ها دارد. بدین معنا که هرچه چسب مژه گازدارتر باشد، مژه‌ها را مدت زمان بیشتری نگه می‌دارد. اما در موارد زیادی گازدار بودن چسب مژه باعث بروز حساسیت، ریزش اشک، قرمزی چشم و حتی خرد شدن مژه می‌شود.

پس بهتر است از چسب‌هایی که گاز کمتری دارند یا حتی چسب‌های بدون گاز استفاده کرد. ممکن است بعضی از افراد به چسب مژه حساسیت داشته باشند. بهتر است از انواع ضد حساسیت آن استفاده شود. 

کار کردن با چسب ضخیم‌تر مژه آسان‌تر است، زیرا مدتی طول می‌کشد تا درمان شود، که برای تکنسین‌های مبتدی عالی است، در حالی که چسب مژه نازک‌تر برای افرادی که مدتی است مژه می‌زنند، مناسب است.

 

سرعت خشک شدن چسب های مژه

 

همان طور که اشاره کردیم هر کدام از انواع چسب کاشت مژه ، در مدت زمان منحصر به فردی خشک می‌شوند. به طور کلی این مدت زمان چیزی مابین ۰.۵ ثانیه الی ۸ ثانیه را شامل می‌شود. چسب‌هایی با زمان خشک شدن طولانی‌تر مخصوص هنرجویان و کارآموزان است. زیرا این افراد ممکن است در حین انجام کار دچار اشتباه شوند. آن‌ها باید قبل از خشک شدن چسب، فرصت ترمیم مژه را داشته باشند.

در ضمن افراد حرفه‌ای نیز باید دقت داشته باشند در صورتی که کار کاشت مژه را سریع انجام می‌دهند، از چسب‌هایی استفاده کنند که به سرعت خشک می‌شوند. زیرا در غیر این صورت قرارگیری پی در پی چسب بر روی مژه‌ی مشتری می‌تواند سوزش چشم ایجاد کند.

در موقع قرار دادن مژه در یک قطره چسب مژه ، لازم است شرایط آن را کنترل کنید. اگر چسب بیش از حد ضخیم شود، کار با آن خیلی سخت می‌شود و اکستنشن مژه برای مدت طولانی دوام نمی‌آورد. بنابراین مهم است که قطره های چسب را به طور منظم تغییر دهید.یکی از دیگر عواملی که در سرعت خشک شدن چسب مژه تاثیر به‌سزایی دارد، شرایط آب و هوایی منطقه‌ای است که در آن زندگی می‌کنید.

در شرایط هوایی مرطوب سرعت خشک شدن چسب مژه افزایش می‌یابد. بنابراین می‌توانید در این مناطق از چسب‌هایی با سرعت خشک شدن ۰.۵ ثانیه استفاده کنید. دلیل این امر وجود ماده‌ای به نام سیانو اکریلات در چسب مژه است. این ماده که خود عامل چسبندگی این نوع چسب را فراهم می‌کند، در هوای مرطوب سریعتر خشک می‌شود.

 

تنوع چسب های کاشت مژه در زمان خشک شدن

 

به عنوان یک قاعده کلی، چسب مژه در آب و هوای گرم سریع خشک می شود و در هوای سردتر به کندی خشک می شود. در حالت ایده آل، باید دمای ۲۰۰ تا ۲۲۰ درجه سانتیگراد را در سالن مژه حفظ شود. صادقانه بگویم، اغلب مشکلات مربوط به چسب معمولا در شروع یا پایان تابستان و زمستان شروع می شود.علاوه بر این، به خاطر داشته باشید که بین رطوبت و دما رابطه وجود دارد.

هر زمان که رطوبت زیاد است، باید دما را پایین نگه داشته شود و برعکس، برای متعادل کردن خشک شدن و خشک شدن چسب.علاوه بر این، از قرار دادن بخاری ها و دریچه های تهویه مطبوع مستقیماً در ایستگاه مژه خودداری شود. به غیر از بخاری و تهویه مطبوع، به یک مرطوب کننده نیز نیاز است زیرا هم بخاری و هم تهویه مطبوع فضا را بیش از حد خشک می کنند، می توان با استفاده از چسب مژه در آب و هوای مرطوب به حداکثر فواید رسید.ویسکوزیته چسب اکستنشن مژه به ضخامت یا قوام آن اشاره دارد.

 

چسب هایی که آهسته خشک می شوند

 

چسب کاشت مژه ای که دیر خشک می شوند زمان بیشتری برای چسباندن نیاز دارند. به عنوان یک قاعده کلی، می توان انتظار داشته باشید که ۵+ ثانیه برای باند ثابت شود. آنها در مقایسه با چسب های سریع خشک شونده کمتر تحریک کننده هستند. از آنجایی که این چسب ها زمان بیشتری برای گیرش دارند، برای مبتدیان بخشش بیشتری دارند.

 

چسب هایی که سریع خشک می شوند

 

چسب اکستنشن مژه ای که سریع خشک می شوند، در عرض ۱ تا ۲ ثانیه سریعتر می گیرند. این چسب‌ها معمولاً توسط آخرین استایلیست‌های با تجربه ترجیح داده می‌شوند، زیرا می‌توانند مجموعه کاملی از اکستنشن مژه را بسیار سریع‌تر تکمیل کنند. با این حال، ممکن است باعث تحریک بیشتر مشتریان حساس شوند.

از نبولایزر استفاده شود ،نبولایزرهای اکستنشن مژه با ایجاد ذرات غبار تمیزه شده برای نفوذ به چسب مژه و تسریع درمان، ابزاری عالی برای داشتن در کار شما هستند.نحوه استفاده از نبولایزر:نبولایزر را با آب لوله کشی پر کنید. از آب مقطر استفاده نکنید.نبولایزر را حدود چهار اینچ از مژه ها دورتر نگه داشته شود.نبولایزر را به مدت ۱۰ تا ۱۵ ثانیه روشن شود تا مژه ها تار شوند.

یکی از عوامل مهم موثر بر عملکرد چسب، نگهدارنده چسب اکستنشن مژه است. باید از مواد خاصی ساخته شود که ترکیب چسب را تغییر ندهد و قطره را تا زمانی که ممکن است در سرما نگه دارد. نگهدارنده ها عمدتاً از سنگ هایی مانند یشم، شیشه یا پلیمرهای خاص ساخته می شوند. همچنین بهتر است نگهدارنده هایی را انتخاب کنید که چسب مژه را مدت بیشتری به شکل قطره نگه دارند و در نتیجه از خشک شدن سریع آن جلوگیری کنند.

 

چسب هایی که خیلی سریع خشک می شوند

 

اما مژه آرتیست احتمالاً پس از استفاده از تمامی اکستنشن ها، حدود ۱۰ دقیقه از مشتریان می خواهد بنشینند. برخی از مژه‌کاران دوست دارند یک پنکه کوچک(فن مژه) و دستی را به سمت اکستنشن‌های مشتریان بگیرند تا زمان خشک شدن را تسریع کنند، در حالی که برخی دیگر ترجیح می‌دهند اجازه دهند چسب در هوا خشک شود.

 

انتخاب چسب اکستنشن مژه با کیفیت

 

تجربه و سرعت خود را به عنوان یک مژه کار در نظر بگیرید ، هنگام انتخاب چسب اکستنشن مژه ، باید در نظر داشته باشید که چقدر در استفاده از اکستنشن مژه تجربه دارید.یک مبتدی به احتمال زیاد از استفاده از چسبی که کندتر خشک می شود سود خواهد برد. این می تواند بخشنده تر باشد و به شما امکان می دهد با سرعتی که با آن راحت هستید کار کنید.

در همین حال تکنسین های مژه با سال ها تجربه می توانند با سرعت بیشتری کار کنند. آن‌ها می‌توانند از چسبی که سریع‌تر خشک می‌شود، بهره‌مند شوند، که به آن‌ها اجازه می‌دهد تا برنامه را به پایان برسانند، در حالی که قرار گرفتن در معرض و تحریک مشتری را به حداقل می‌رسانند.

چسب اکستنشن مژه چگونه اعمال می شود؟چسب معمولاً با یک برس کوچک روی مژه ها زده می شود.با این حال، شما همچنین می توانید آن را مستقیماً با انگشت خود روی خط مژه خود اعمال کنید.استفاده از برخی از انواع چسب نسبت به سایرین آسان‌تر است، اما همه چسب‌های اکستنشن مژه نیاز به تمرین و صبر دارند.

 

آیا نسبت به جنس مژه ها باید از چسب مژه مخصوص استفاده کرد؟

 

اکستنش‌های مژه را از جنس‌های گوناگونی چون ابریشم، فیبر، موی سمور و حتی موی انسان می‌سازند. هر کدام از این مژه‌ها، چسب کاشت مژه‌ی مخصوص خود را می‌طلبند. در هنگام انتخاب چسب اکستنشن مژه باید به جنس مژه‌ دقت کرده و به تناسب آن اقدام کنید. 

در انتخاب چسب مناسب دقت کنید چون اگر از چسب بیش از حد آبکی استفاده کنید، قطرات آن چکه می کند و باعث میشود مژه ها در حین خشک شدن فر شوند.اگر از چسب خیلی غلیظ استفاده کنید، وقتی روی مژه‌های درست زده شود، به درستی نمی‌چسبد.

 

مژه کاران با تجربه چه نوع چسب اکستنشن مژه ای به کار می برند؟

 

عوامل زیادی در کیفیت یک درمان زیبایی و طول عمر آن موثر هستند. یکی از عوامل، بدون شک، تجربه آرایشگر است ، بدون مهارت های مناسب، نمی توانی کیفیتی را که شایسته مشتریان هستند را ارائه داد. با این حال، عامل دومی وجود دارد که به همان اندازه در تعیین نتایج درمان مهم است ، کیفیت لوازم آرایشی ، استفاده از لوازم آرایشی، ابزار و لوازم جانبی حرفه ای کمک می کند تا به عنوان یک آرایشگر به نتایج بهتری دست یابید که مستقیماً به رضایت مشتری منجر می شود.

برای نتیجه گیری بهتر از فرایند اکستنشن مژه فراموش نشود که مژه های طبیعی را با احتیاط کامل تمیزشوند و چربی زدایی شوند. پرایمر برای حذف حتی کوچکترین ناخالصی ها استفاده می شود. روی میکرو براش ها زده می شود و مژه ها از ریشه تا انتها با آنها شانه می شوند.

بدون تمیز کردن مناسب مژه‌های طبیعی، چسب اکستنشن مژه به خوبی به آن‌ها نمی‌چسبد و ممکن است اکستنشن مژه‌ها زودتر از موعد از بین بروند.

یک مژه کار حرفه ای هنگام انتخاب لوازم اکستنشن مژه خود، باید به کیفیت چسب اکستنشن مژه خود توجه ویژه ای داشته باشد، زیرا این امر مستقیماً تعیین می کند که چه مدت اکستنشن مژه باقی می ماند.انتخاب چسب مژه مناسب نقش بسیار زیادی در کیفیت خدماتی که انجام میشود و حفظ اکستنشن مژه دارد.

 

چسب رنگی

 

چسب‌های مژه به طور کلی در دو نوع مشکی و بی‌رنگ (شفاف) تولید می‌شوند که هر کدام مزایا و ویژگی‌های خاص خود را دارند.

چسب کاشت مژه مشکی برای افرادی مناسب است که می‌خواهند مژه‌های مشکی و پررنگی داشته باشند.

در واقع افرادی با رنگ چشم مشکی، بیشتر از این چسب استفاده می‌کنند. افرادی که رنگ چشم روشن دارند می‌توانند از چسب شفاف استفاده کنند تا چسب مژه با حالت طبیعی چهره‌ی ایشان دچار تضاد نشود. به طور کلی چسب شفاف با هر رنگ چشم و هر رنگ مژه‌ای هماهنگ می‌شود.اکثر مژه‌کاران ترجیح می‌دهند از چسب مشکی برای مشتریان خود استفاده کنند، زیرا خط مژه را مشخص می‌کند و جلوه کمی خط چشم به آن می‌دهد.

با این حال، برای مشتریانی که مستعد آلرژی هستند یا پوست و چشم های حساسی دارند، بهتر است از چسب شفاف استفاده شود. 

کدام چسب مژه حاوی فرمالدئید نیست؟

 

اما آیا می دانستید که ممکن است به چسب اکستنشن مژه استفاده شده برای این افزایش زیبایی حساسیت داشته باشید؟ چون از دسته ای از مواد شیمیایی مختلف تشکیل شده است. دو مورد از این مواد شیمیایی می توانند تأثیرات جدی بر سلامت ما داشته باشند.

اولین ماده شیمیایی سیانواکریلات نام دارد. این دسته از ترکیبات برای چسب‌های سریع‌گیر استفاده می‌شود. چسب مژه شما در ۱ ثانیه جمع می‌شود زیرا سیانواکریلات در آن وجود دارد.

فرمالدئید نگران کننده ترین ماده موجود در بیشتر چسب های اکستنشن مژه است.

بسیاری از مردم نگران وجود فرمالدئید در چسب کاشت مژه خود هستند.حقیقت این است که چسب های اکستنشن مژه الا حاوی فرمالدئید نیستند.

با این حال، فرمالدئید یک محصول جانبی است که در طول فرآیند حرارت دیدن آزاد می شود.

این همان چیزی است که به بخار و بو کمک می کند.

 

چسب های حاوی فرمالدئید

 

فرمالدئید در خود چسب کاشت مژه نیست، اما زمانی که چسب شما خشک شود آزاد می شود. با این حال، حتی اگر چسب شما خود را به عنوان “بدون فرمالدئید” تبلیغ کند، شما ایمن نیستید.

شرکت‌ها دوست دارند بگویند محصولاتشان بدون فرمالدئید است، زیرا باعث می‌شود سالم‌تر به نظر برسد، اما در واقع، هر چسب اکستنشن مژه‌ای که سیانواکریلات در آن باشد (که در حال حاضر همه آنها هستند) وقتی سخت شد، فرمالدئید آزاد می‌کند.

بنابراین، اگرچه چسب مژه شما ممکن است بدون فرمالدئید باشد، شما همچنان مستعد تمام عوارض جانبی هستید.

Hypoallergenic یک اصطلاح غیرقابل تنظیم است و به این معنی نیست که یک محصول بدون آلرژی است.

با این حال، چسب های هیپوآلرژیک معمولاً فاقد لاتکس، دارای بخار کم و دارای کمترین میزان فرمالدئید هستند.

آنها اغلب قدرت ماندگاری چسب های سمی تر را ندارند، اما معمولاً مطمئن ترین انتخاب هستند.

می توانید با مراقبت و نگهداری مناسب به افزایش طول عمر اکستنشن های خود کمک کنید.

 

آیا چسب های اکستنشن مژه حاوی لاتکس هستند؟

 

بله، اما نه همه. برخی از چسب های کاشت مژه حاوی لاتکس هستند که به افزایش مقاومت در برابر آب و مقاومت در برابر روغن کمک می کند و اکستنشن مژه انعطاف‌پذیری بیشتری برای کاهش ریزش و لذت بردن از دوره‌های ماندگاری طولانی‌تر می‌دهد.

با این حال، کسانی که حساسیت به لاتکس دارند ممکن است واکنش های آلرژیک را تجربه کنند. به عنوان جایگزین، تعداد زیادی چسب اکستنشن مژه از جمله چسب مژه الا وجود دارد که حاوی لاتکس نیستند.

 

با اکستنشن مژه از چه آرایش یا محصولاتی باید اجتناب کرد؟

 

برخی از محصولات آرایشی و بهداشتی می توانند چسب را سریعتر از سایرین تجزیه کنند. سیانواکریلات ماده اصلی چسب های اکستنشن مژه است و یک مولکول قطبی است. مطمئنم که شما با این ضرب المثل آشنا هستید، “مثل مانند را جذب می کند”، اما در این مورد، “مثل مانند را حل می کند”.

همین امر در مورد مولکول های غیر قطبی نیز صادق است. بسیاری از لوازم آرایشی حاوی مولکول های قطبی و غیرقطبی هستند و برای حفظ عمر اکستنشن مژه باید از آنهایی که دارای مولکول های قطبی بیشتری هستند اجتناب کرد.

مواد آرایشی که مستقیماً با مژه های شما تماس ندارند، مانند پودر فیکس یا کانسیلر ، بدون در نظر گرفتن ترکیب شیمیایی آنها، نیازی به اجتناب از آنها نیست. محصولاتی که در تماس مستقیم با مژه ها قرار می گیرند معمولاً خط چشم، ریمل، سایه چشم و پاک کننده های آرایش هستند.

کمپانی الا ارائه دهنده انواع پالت مژه مگاوالیوم ، پنس اکستنشن مژه با کیفیت برای متخصصان اکستنشن مژه می باشد.

 

بهترین چسب اکستنشن مژه 

 

چسب الا برای کسانی که چشم های حساسی دارند کاملا مناسب می باشد.این چسب اکستنشن مژه حرفه ای یک موهبت عالی برای مژه کاران حرفه ای است و برای استفاده خود به خود توصیه نمی شود.

مدت زمان خشک شدن بسیار کوتاهی دارد و فقط یک تا دو ثانیه است و بهترین استفاده را برای مژه های والیوم دارد، اگرچه می توان از آن برای همه اکستنشن های مژه نیز استفاده کرد.

فرمولاسیون پیشرفته این محصول دارای طول عمر فوق العاده و قدرت ماندگاری باورنکردنی است که بین شش تا هفت هفته ماندگاری دارد و فرآیند چسباندن را سریع و آسان می کند. فورا خشک می شود بدون اینکه اثری از خود به جای بگذارد و ضد آب برای اکستنشن مژه که توسط تولید کننده های حرفه ای طراحی شده است، می تواند اعتماد به نفس شما را افزایش دهد و می توانید با چشمانی زیبا به دنیا نگاه کنید و توسط بیش از ۱۰۰ متخصص اکستنشن مژه تست و تایید شده است و برای استفاده افراد حرفه ایه و برای مبتدیان توصیه نمی شود ،بنابراین با خیال راحت از این چسب کاشت مژه برای مشتری های خود استفاده کنید.

اکستنشن مژه می تواند راهی عالی برای زیبایی ظاهر شما باشد، اما اگر چسب اکستنشن مژه مناسب یا ایمن نباشد، خطر واکنش های آلرژیک را به همراه دارد. دانستن چگونگی تشخیص یک واکنش آلرژیک و انجام اقدامات پیشگیرانه به کاهش قابل توجه این خطر کمک می کند. در صورت لزوم، برای ایمنی و راحتی بیشتر، به جای اکستنشن مژه، از مژه های مغناطیسی استفاده کنید.

 

خرید چسب اکستنشن مژه 

 

اگر به دنبال چسب عالی برای روش های مختلف اکستنشن مژه هستید، چسب های مژه الا فوق العاده هستند.

طول عمر چسب مژه شما به عوامل متعددی مانند تاریخ تولید، تاریخی که برای اولین بار آن را باز کرده اید و نحوه نگهداری آن بستگی دارد.اکثر چسب‌های اکستنشن مژه در صورتی که از نگهداری صحیح آن اطمینان حاصل کنید، بیش از ۶ ماه بدون باز شدن دوام می‌آورند.

 

قیمت چسب اکستنشن مژه بدون گاز

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر ، قیمت و خرید عمده تمامی محصولات کاشت مژه با شماره تلفن ۰۹۳۵۹۳۵۱۷۱۸ تماس حاصل فرمائید.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 دیدگاه در “چسب کاشت مژه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *